Udestue / tilbygning der bygges foråret 2007 (fra tanke til virkelighed)

Se hvad der skete tidligere ved at klikke her 1  2  3  4  5  6  7  8  9

 
Dag 29 - mandag den 26. marts
skulle der ikke komme håndværkere, så vi fik ryddet ryddet det sidste op i garagen samt fejet, da tømrerne kom en dag før beregnet. De ville lige se om de ikke kunne nå at lave tagnedløb færdige samt opsætte terrassen igen med fastlock plader. Godt Willy var blevet færdig med at gøre dem rene igen.
   
Dag 30 - tirsdag den 27. marts (Willy´s 71 års fødselsdag)
mødte tømrerne op til morgenkaffe med rundstykker, da vi havde lovet rundstykker p.g.a. fødselsdag. Og i dag blev tømrerne færdige med taget og det er nu også blevet et flot tag (Decra elegance - sort), der er komme på huset. Det har pyntet gevaldigt at få det gamle eternittag ned og erstattet med dette.

Om eftermiddagen kom der gæster for at gratulere og på det midterste billede er det tydeligt at Willy er blevet lidt træt ovenpå al den festivitas. Det er nemlig ikke godt at sidde stille for længe ad gangen!!

     
Dag 31 - torsdag den 29. marts
kom mureren for at reparere fuger samt de andre ting, som vi havde klaget over. Det ser også godt ud, nu han er gået. At fugerne stadige er mørke, siger Søren, at det skyldes, at de stadig er våde. Det skal nok rette sig. Vi håber meget, at det er rigtigt.
     
Fredag den 30. marts, lørdag den 31. marts, søndag den 1. april
kunne vi så endelig komme i gang med at gøre rent inden døre. Der er også efterhånden så støvet, så man er lige ved at blive hvid, bare man går gennem rummene. Og selv om vi har haft alle møbler dækket af, kan man jo ingenlunde undgå en kraftig rengøring efter slibestøv. Det betød bl.a. at støvsugeren måtte give fortabt. Men nu kan vi da måske se en ende på svineriet.
     
Dag 32 - mandag den 2. april
fik i løbet af eftermiddagen endelig afhentet det affald fra mureren, som havde ligget udenfor på fortovet siden der var snevejr (22. februar).
Og så kunne vi da også få fejet, så det kan komme til at se lidt flottere ud. Det er vore naboer vist også tilfredse med.
     
     
     
Uge 14 og 15 - 3. april - 11. april
Vi fik talt med Benny fra Vj-b tirsdag den 3. april om de resterende mangler:
  • Fugerne på gulvet, som stadig har en anden farve og derfor skal laves om for 3. gang
  • Fugerne ved alle 3 stikkontakter, som ser ud til at være lavet med cement i stedet for bakkemørtel, som øvrige fuger i væggen er lavet med. Der mangler også stadig mørtel under den ene kontakt
  • Fugerne ved døren udvendig, der stadig mangler, som skal laves af Vj-b tømrerne
  • Endelig er der sket det, at det ene ovenlys vindue i taget mod døren er revnet (måske spændinger). Det er tilsyneladende noget, som kan se efter længere tid. Lovede at det ville blive udskriftet af tømrerne fra Vj-b

Men så fik vi gjort så meget rent, at vi i påsken kunne kan fejre Willy´s fødselsdag med familie og venner. Der mangler selvfølgelig stadig meget såsom lamper og ting og sager på væggene. Men det må komme senere.

     
Nu vil vi gerne se, hvor meget mureren skal svine, når han skal lave fugerne om eller alternativt have alle fliser op for at lave fugerne om. PU - HA. Det er næsten ikke til at tænke på.

Og så afventer vi bestilte møbler fra Hansen møbler

   
     
     

Se fortsættelse ved at klikke her 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Home