Udestue / tilbygning der bygges foråret 2007 (fra tanke til virkelighed)

Se hvad der skete tidligere ved at klikke her 1  2  3  4  5  6  7  8  9

 

Dag 15 - mandag den 5. marts
startede tømrerne med at udskifte tag, dvs. at i dag, ville de nøjes med at nedtage terrassen samt opsætte stillads. Det var sådan set meningen at de ville være startet i dag med nedtagning af tag, men vejret havde bestemt, at vi i dag og de næste 3 dage skal have regnvejr. Og så tør Thomas ikke nedtage vores nuværende tag p.g.a. fare for vandskade.

Her er billede af Thomas Pedersen og John Olesen under nedtagning af terrasse mens det stadig var tørvejr

   
     
Dag 16 - tirsdag den 6. marts
I dag var det tømrerne fra Vj-b Anders og Ejgil som var her. Anders opsatte de brædder, som skal være under taget, mens Ejgil opsatte lister rundt langs loftet.
     

Og hvad lavede Willy og Susanne så? Jo - vi nedtog stadig tapet som det fremgår af Willy på billedet

   
 

Onsdag den 7. marts
fik vi besøg af Benny Jørgensen fra vj-b samt murermester Søren Thim, da vi havde klaget over nogle fejl ved især murerarbejdet. Sagerne blev hurtigt klaret, og vi får måske allerede rettet fejlene på fredag i denne uge.

 

Dag 17 - torsdag den 8. marts
fortsatte Willy og jeg med nedtagning af tapet og om eftermiddagen kom Flemming - vores vvs mand - som fik samlet de to slanger, der længe havde strittet op i stuen.

På billeder kan man tydelig se, at det var meget spændende - kommer der nu varme eller kommer der ikke varme. Sjældent har jeg set to mænd kigge så interesseret på et termometer!

Men endelig kom der gang i systemet...

     

Dag 18 - fredag den 9. marts
var det blevet tørvejr og tømrerne Thomas samt John indfandt sig igen. Og i dag startede de med nedtagning af tag.

Samtidig kom Per for at rette de fejl med murerarbejdet, som var aftalt på mødet her i onsdags. Dog kan fugerne på såle bænkene, som har fået frostskader, ikke ordnes på nuværende. Det må vente til der ikke mere er chance for frostvejr.

     
Dag 19 - lørdag den 10. marts
fortsatte tømrerne med taget. Ja - det er godt nok lørdag - men tømrerne siger, at vejret bestemmer hvornår de kan arbejde med tag. I dag blev hele taget mod gaden nedtaget og det blev lagt undertag samt opsat tagrende. Og Willy og jeg blev færdige med nedtagning af tapet. Det er selvfølgelig heller ikke for tidligt, da der kommer maler på mandag.

Det skal bemærkes, at der ser ud til at fugerne i fliserne på gulvet ikke er i orden. De er nu tørre - men stadig mørke.

     
Desuden fik Willy lige et lille ekstra job i forbindelse med nedtagning af taget. Vi har rigtig mange kabler og ledninger til TV og telefon m.m. sat fast på spærene på loftet. De er nu kommet i vejen for nedtagningen - så Willy måtte pludselig på loftet for at redde dem. Så her er lige et billede af Willy, som siger, at han ikke tør gå på taget. Her er beviset for det modsatte!!
     
     

Se fortsættelse ved at klikke her 1  2  3  4  5  6  7  8  9

Home