Programmer og gode informationer

 

Gratis programmer

Osalt.com er en meget effektiv side, når det kommer til at spare lidt penge, som ellers vil være spenderet på computersoftware. Under de enkelte kategorier listes først de programmer op, som man skal betale for. Nedenunder er så de programmer, der er GRATIS.

På siden finders der softwareprogrammer indenfor de mest gængse kategorier, samtidig med at siden er nem at overskue. F.eks. kan du søge efter et program, du i forvejen kender, men som man normalt skal betale for.

Herefter giver Osalt.com dig en række valgmuligheder af gratis alternativer. Altså www.osalt.com

 

Sikkerhedskopiering af data til en cd eller DVD

At lave en sikkerhedskopi betyder, at man skal have kopieret de data, som man ønsker at gemme f.eks.

  • Postprogrammet Microsoft Outlook med kontaktpersoner
  • Mappen Dokumenter
  • Mappen Foretrukne
  • De filer og mapper man har på sit skrivebord

Vejledningen beskriver også hvordan du gemmer de e-mails, kalender mm som du har. Hent vejledningen ved at klikke her og skrive den ud.

 

Er DU læsesvag eller har problemer med at låse dine breve?? Her er hjælp at hente.

Fjernbetjeningen: fri online oplæsning fra hjemmesiden http://adgangforalle.dk 

Hent den gratis fjernbetjening

IT- og telestyrelsen har udviklet en mulighed for læsesvage så de kan få oplæst en tekst eller en hjemmeside. Du skal blot hente en fjernbetjening, der er et lille program, du skal installere.

Marker den tekst du ønsker oplæst og klik på afspil. Din pc skal bare have lydkort, højttalere og være forbundet til Internettet. Med fjernbetjeningen kan du få en vilkårlig tekst i fx e-mail, tekstbehandleren eller på en hjemmeside læst højt.

Hent fjernbetjeningen her...!

 
 
 

Beskrivelse af OpenOffice.org - en komplet fri kontorpakke

  Brug lovlig software. Brug OpenOffice.org

Brug lovlig software - Brug OpenOffice.org

Er din software lovlig? Ifølge tal offentliggjort af Microsoft er 35% af al software i verden formentlig piratkopieret eller på anden vis ulovlig.

Efter i årevis reelt at have tolereret piratkopiering som et middel til at sikre markedsdominans, er Microsoft nu gået til kamp mod ulovlige kopier af firmaets software:
 
  • Firmaet har købt et softwarefirma, som er specialiseret i at detektere, hvilke programmer der er installeret på en PC.
  • Firmaet bruger internettet til at anbringe piratdetekterings-software i kopier af Microsoft Office på brugernes PC'er.
  • Over hele verden planlægger Business Software Alliance retsforfølgelse af softwarepirater - for eksempel i Storbritannien, hvor organisationen tilbyder et større kontantbeløb til enhver, som informerer om piraterkopiering.
  • Microsofts licensregler er komplicerede - det er nemt at komme til at bryde dem ved en fejltagelse.
Hvis du har en kopi af Microsoft Office på arbejde, på skolen eller hjemme - ved du, hvor den kommer fra?

Heldigvis er der et fuldstændig lovligt alternativ. OpenOffice.org 2 er en komplet kontorpakke med funktioner svarende til Microsoft Office. OpenOffice.org 2 kan alt, hvad du har brug for: tekstbehandling, regneark, præsentationer og meget mere. Kontorpakken kan endda bruge Microsoft Office's filformater (.doc, .xls, .ppt), så dine dokumenter kan genbruges. I tilgift kan OpenOffice.org gøre ting, som Microsoft Office ikke kan, som f. eks. at lave PDF-filer direkte fra dine dokumenter.

Hvis du kan bruge Microsoft Office kan du også bruge OpenOffice.org 2. Undersøgelser har vist, at det er ti gange billigere at migrere til OpenOffice.org 2 end til Microsoft Office 2007.

En anden undersøgelse indikerer, at 86% af brugerne af Microsoft Office ville foretrække at bruge OpenOffice.org 2 frem for at købe Microsoft Office 2003.

Så hvad venter du på? Det koster dig intet at prøve. Hvis du synes om produktet, så koster OpenOffice.org 2 dig intet at bruge, så længe du ønsker, uanset antal pc'er. God samvittighed er gratis.

Brug lovlig software - hent OpenOffice.org i dag!

 

Gratis kurser på Microsoft Online

Vidste du, at Microsoft tilbyder forskellige  kurser, som du kan tage online. Hvis ikke klik på billedet nedenunder og vælg det kursus, som du har brug for. På siden kan du også se andre interessante ting omkring bl.a. skabeloner m.m.

 

 

Gratis antivirus fra CA 

Computer Associates trækker gulvtæppet væk under konkurrenterne ved at tilbyde gratis antivirus og firewall.

Computer Associates åbnede i går for et tilbud om gratis firewall og antivirus til private brugere.

ANNONCE:
Det sker, efter at firmaet skrinlagde et tilsvarende tilbud for halvandet år siden.

Tilbuddet, som gives i samarbejde med Microsoft, består i et års gratis abonnement på produktet EZ Armor software, som består af antivirus og en software-firewall.

Computer Associates er en af de ledende producenter af antivirus-software til virksomheder, men firmaet spiller en mindre rolle på markedet for privat-brugere.

Den gratis sikkerhedspakke kan downloades fra Computer Associates' hjemmeside.

 

Virusmusen skal du helst undgå! 
 
 

Paint Shop Pro - billedbehandlingsprogram

Har du brug for et billedbehandlingsprogram, men ikke har råd til et professionelt billedbehandlingsprogram, skulle du prøve dette program. Klik under free downloads og hent det selv. Dette er en 30 dages version.

PS - Hvis du har en langsom Internet forbindelse, kan du som alternativt købe et månedsmagasin af de computerblade som udkommer, hvor programmet ofte vil være at finde på.     

Vejledninger 

til programmet Paint Shop Pro kan du købe i boghandelen eller du kan følge dette link til PaintShopPro.
Det er en virkelig god og oplysende side - og så tilmed på dansk.

 
 

Sikkerhedscheck din computer GRATIS  via Symantec

Er du i tvivl om din computer er sikret mod hackerangreb, trojanske heste m.m. så følg linket nedenunder.
Husk at tillade pop-up vinduer på webstedet, for ellers får du ikke adgang.

Symantec Security Check

     
Har du nogle freeware programmer, kan vi evt. udveksle disse....
Home