Her kan du se vore børnebørn / oldebarn

Billedet er fra maj måned 2001

Tobias født 27-08-2010

Vi har tre dejlige børnebørn, som vi gerne vil vise frem her, nemlig Kasper, Anders og Mette. De bor alle i Horsens, så vi ser dem desværre ikke så tit. Men sådan synes bedsteforældre nok altid.  

Og nu er vi også blevet oldeforældre til en dejlig lille dreng, der skal døbes Tobias, inden jul.

   
 

Kasper

Kasper på 1½ år er en usædvanlig nem dreng med et meget mild sind. Kasper er meget opmærksom og har altid et glad smil.  Han vejede 11,410 kg og målte 82 cm, da han var til 1 års børneundersøgelse, så han skal nok blive en stor og stærk dreng. Her er han fanget på terrassen i hans gå vogn.
   
Kasper kan nu spise min mad pænt altså når bare den er skåret i "ryttere".
   
kasper1.jpg (82771 byte) Kasper er nu 2½ år og har fået en gravko og vistnok ved at træne til det kommende arbejdsmarked. 
   
kasper4.jpg (41595 byte) Nu er Kasper lige vågnet (den 2.2.2002)
   
kasper3.jpg (35073 byte) Kasper er nu 3 år og lige begyndt i børnehave. 
   
kasper5.jpg (97345 byte) Kasper er en dreng fuld af gode ideer og et "frækt" glimt i øjet (fra sommerhus ved Bjerregaard den 25.4.2002)  
   
Otteårig sætter rekord i lodsalg fra Jyllands Posten 20. december 2006
Kasper Andersen viste sig at være en supersælger, da hans taekwondoklub begyndte at sælge lodsedler for Børnehjælpsdagen.
Kasper Andersen kastede sig ud i det succesfulde salg af lodsedler, fordi han dyrker taekwondo i Horsens Selvforsvarsklub, der samarbejder med Børnehjælpsdagen om salg af lodsedler.
   

Kasper er nu en stor dreng og skal konfirmeres næste år. Dette billeder er fra december 2012.
 

Anders 

anders1.JPG (73413 byte) Anders på 8 år er vild med fodbold. Han spiller i Hatting Torsted IF på holdet JBU A - poder 1993. Anders har vundet pokal ved Midtgårdsstævnet i Horsens i poder 93A som 1. pladsen.
   
anders2.jpg (93368 byte)

Jeg tror også, at Anders er meget talentfuld for han er både Amts- og Jyllandsmester. På hans værelse har han en lang række medaljer og pokaler, som han har været med til at vinde.  

   
anders3.jpg (201691 byte) Men Anders er også god til computerspil og slår ofte sin bedstefar i diverse spil. Og så elsker han at blive fotograferet, ja han er en rigtig linselus, som forældrene siger.
   
Anders ser meget træt ud, og det er der også grund til. Billedet er fra sommeren 2005, hvor vi dagen forinden havde været i Fårup sommerland. Her mente Anders, at hele familien skulle prøve alle forlystelserne. Og han forsøgte på alle måder at "køre bedsteforældrene trætte". Men det var vist mest Anders der blev træt - billedet taget omkring kl. 11 00 hvor Anders endnu ikke helt var blevet vågen.
   
Anders på sommerferie ved bedstemor og bedstefar, hvor vi besøgte Steno Museet samt var på en meget lang travetur til Hasle Bakkelandskab. Da vi kom hjem var Anders så træt, at han gik ind på hans "værelse" for at tage sig en bedstefar (½ time på øjet). Det gjorde bedstefar for øvrigt også. Her er Anders dog fotograferet mens han stadig havde øjnene åbne.
   

Anders har en livret - det er pizza. Han stråler som en lille sol og har pizza helt op til begge ører.....

 

   

Og den 22. april 2007 blev Anders konfirmeret i Thorsted kirke. Som så mange andre unge mennesker ønsker de sig ikke nogle gaver - men udelukkende penge. Og det fik han - masser af.
   

Anders er nu 19 år og klar til at erobre den store verden. I denne uge skal han med A C Horsens til fodboldkamp i Portugal (en rejse som han har vundet)
 

  Mette 

mette13.jpg (21181 byte)

Mette er alle tiders storesøster for Anders og skærer her af lagkagen på sin 13 års fødselsdag

   

mette1.jpg (112628 byte)

Mette kan godt lide at lave mad og bage.
   

mette2.jpg (56290 byte)

Mette spiller fodbold og går til ridning.  Tjener nu penge ved at gå med aviser, som hun omsætter i alt smart til piger på knap 14 år.
   

mette3.jpg (71643 byte)

Mette spiller fodbold i Hatting Torsted IF på pigeholdet.
   

konfirmation.jpg (146345 byte)

Mette blev konfirmeret i Uth kirke den 21.4.2002.
   

Kunstner-Mette.jpg (82021 byte)

Mette malede dette billede til os, så vi fik det i julegave 2003
   

Nu er Mette draget af til Island som Au Pair pige hos en familie i Reykjavik. Det er en meget stor beslutning af en pige på 17 år, men hun ved, hvad hun vil. Heldigvis fik vi da et godt billede af Mette forinden afrejsen. Mette kommer hjem til december 2005 og tager så af sted igen til Island
   

Og nu er Mette heldigvis kommet tilbage til Danmark igen - og som det fremgår af billedet - er hun en ganske pæn pige
   

Og nu er Mette blevet gift med Dennis. Og - ja - de venter en dreng. Så nu bliver vi oldeforældre i august 2010.
Her er det den stolte kommende oldefar der lige skal mærke om der er liv... og jeg kan bryste mig af at blive oldemor!
   

Tobias

Her er vores lille oldebarn (1 uge gammel). Tobias er 54 cm lang vejede 3,944 kg. ved fødslen på Horsens sygehus
   
Her er det den stolte oldefar der lige skulle prøve at holde sit oldebarn!

Når problemerne bliver for store, hvad gør man så? Ja - så råber man bare HJÆLP !!!!

   

Her er Tobias på sit tæppe
   

Tobias fylder 2 år i dag og spiser fødselsdags lagkage
 
Home